Je Rooster

Al je gegevens digitaal

In je digitale lesrooster zie je precies welk vak je op welk moment hebt. Bekijk je rooster via de onderstaande link of inloggen op Magister. Heb je vragen over je rooster? Stuur een mail naar meneer Van Nijen via evannijen@hvsr.nl. 

Door de snel oplopende besmettingen zijn de huidige quarantainemaatregelen te ontwrichtend voor de samenleving. Het quarantainebeleid wordt daarom per direct versoepeld. Dat heeft het kabinet 14 januari bekend gemaakt. Als je langer dan een week geleden een boostervaccinatie hebt gehad en je hebt geen klachten, dan hoef je niet in quarantaine als je nauw contact hebt gehad met een besmet persoon. Ook als je korter dan 8 weken geleden positief bent getest en hersteld bent hoef je niet meer in quarantaine. Voorwaarde is wel dat je geen klachten hebt die gerelateerd zijn aan corona.

Roosterwijzigingen

Vrijdag 21 januari 

HV3d 1e uur dhr. Slieker vervalt

Maandag 24 januari

geen wijzigingen

Dinsdag 25 januari

geen wijzigingen

Woensdag 26 januari

geen wijzigingen

Donderdag 27 januari

geen wijzigingen

Vrijdag 28 januari 

v.a. 14.00 uur open dag online InstaLive!

Zaterdag 29 januari

10.00 uur - 14.00 uur open dag online InstaLive!

Maandag 31 januari

studiedag lesvrij

Jaaragenda en vakanties

In het Jaarrooster staan ​​alle belangrijke dagen van je schooljaar. Denk aan schoolvakanties, roostervrije dagen, ouderavonden, schoolreizen, sportdag, open dagen en meeloopdagen. Je vindt er ook allerlei leuke extra activiteiten, zoals het schoolfeest, schaatsen, zwemmen en met je klas.

Bekijk de jaaragenda en je vakanties