Horeca Vakschool R’dam iets voor jou?

We hebben 3 profielrichtingen: Koken, Bakken of Recreatie. Al vanaf je 1e jaar krijg je les in alle drie de richtingen en ga je lekker aan de slag in onze keuken, bakkerij en ons eigen restaurant. Aan het eind van je 3e jaar kies je voor de profielrichting die het beste bij jou past en ga je je daar verder in specialiseren.
Heb je je diploma behaald aan het eind van 4e jaar: dan kun je een aansluitende MBO opleiding versneld doen

  • Profiel Koken: keukenspecialisatie bijzondere keuken, traiteur en facilitaire dienstverlening: Hou je ervan om familie of vrienden te laten genieten van je kookkunsten? Om samen te werken? Om flink aan te pakken, ook ’s avonds laat? Dan past de opleiding Koken en Horeca helemaal bij jou!
    Je leert hoe je het je gasten naar de zin kunt maken. Je specialiseert je in warenkennis, menuleer, voedingsleer, drankenkennis en serveertechnieken. En je wordt getraind in zelfstandig werken, initiatief nemen en je sociale en commerciële vaardigheden. Een goed begin voor een mooie carrière in de horeca of foodindustrie.
  • Profiel Bakken: brood- en banket, patisserie, traiteur en facilitaire dienstverlening: Geniet je van de geur van versgebakken brood, taart en koekjes? Van het kneden van het deeg? Van creatief en secuur bezig zijn? En van aanpakken, ook ’s ochtends heel vroeg? Dan ben jij op je plek bij de opleiding brood- & banketbakken!
    Je leert het perfecte brood, taart of chocolaatje te maken. Je traint je creativiteit en precisie. Je leert over producten, productietechnieken, sierwerk, apparatuur, veiligheid en hygiëne. Na deze opleiding kun je aan de slag in traditionele brood- en banketbakkerijen, in brood-speciaalzaken, bij patisserieën of traiteurs. 
  • Profiel Gastheerschap & Evenementen: gastheerschap, evenementen en facilitaire dienstverlening: Hou je ervan om jong of oud te vermaken. Om uitjes te regelen? Ben je een flexibele aanpakker vol goeie ideeën? Vind je het niet erg om te werken tijdens vakanties en in het hoogseizoen? Dan ben je bij de opleiding Recreatie & Evenementen op de juiste bestemming!
    Je leert hoe je grote evenementen organiseert, een goede gastheer te zijn, samen te werken en mensen te entertainen. Je krijgt lessen in vakken als sport & spel, muziek en toneel, maar ook zakelijke vakken. Met deze opleiding kun jij aan de slag in de groeiende evenementenbranche.
image
Open dagen 12.00 - 15.00
Gesprekken 14.00 - 18.00
image
image