Horeca Vakschool R’dam iets voor jou?

De opendagen zijn op:

Vrijdag 29 januari 16.00 - 20.00 uur

Zaterdag 30 januari 10.00 uur - 14.00 uur

Donderdag 11 maart 16.00 uur - 20.00 uur

klik hier voor de folder

de open dag voor Havo voor Food & Events  is ook op de Horeca Vakschool Rotterdam

Klik hier voor de folder havo for Food & Events

Vrijdag 29 Januari

 

Zaterdag 30 Januari

 

 

 

 

Je hebt van je basisschool vmbo of havo advies meegekregen. Welke richting past het beste bij jou?

Klik hier voor het in- en doorstroomschema

  • BasisBeroepsgerichte Leerweg BBL: voor als je een doener bent en van veel praktijk houdt: Je doet veel praktijkvakken, en de theorievakken worden met veel praktische opdrachten aangeboden.

  • KaderBeroepsgerichte Leerweg KBL: voor als je het liefst leert door te doen, maar wel een kaderfunctie ambieert: Je lespakket is een mix van praktisch en theoretisch. Met je theorievakken op kader kan je doorstromen naar een MBO 3 of 4 opleiding.

  • Mavo: voor als je weinig moeite hebt met leren en hier voorlopig nog mee doorgaan: De Mavo (ook wel Theoretische Leerweg of TL genoemd) heeft in de bovenbouw iets minder praktijk, zodat je extra tijd hebt voor de theorievakken over koken, bakken en evenementen.
  • Havo: Met ingang van schoolaar 2019 - 2020 start de HVsR de havo voor Food & Events. Een combinatie van havo, economie en ondernemerschap die je voorbereid op een HBO studie in de de food & events sector. Je wordt eerst gevormd in de bakkerij, keuken en het restaurant. Hier leer je ondernemend te denken in de wereld van horeca, bakkerij, toerisme en evenementen.
  • De havo voor Food & Events maakt onderdeel uit van Het Lyceum Rotterdam.
  • Was je al bij een andere VMBO-opleiding begonnen, maar wil je toch liever naar de HVsR? Dat kan! Je kunt flexibel instromen in het 1e en 2e leerjaar. In het 3e leerjaar is een vast instroommoment.

De Havo voor Food & Events in het nieuws!

 

 

image