Horeca Vakschool R’dam iets voor jou?

Je leert een vak pas goed als je veel oefent. Op school hebben we daarom prachtige praktijkzalen, je doet in je 3e en 4e jaar ervaring op tijdens je stage (BeroepsPraktijkVorming) bij een restaurant of bakkerij, en je kunt mee doen aan wedstrijden.

  • In de Keuken bereiden we samen de gerechten voor die in ons restaurant geserveerd worden aan de gasten die komen lunchen of dineren. Je oefent met menu’s bedenken, voorbereiden, als team samen te werken tijdens de bereiding. En natuurlijk hoe belangrijk het is alles weer goed schoon te maken.
  • De Bakkerij is voorzien van allerlei machines. We bakken broden, taarten, koekjes en maken bijvoorbeeld chocoladeletters of kerstkransjes. Deze worden verkocht in onze Bakkerswinkel.
  • In ons sfeervolle Restaurant ‘EnGarde’ oefen je je presentatievaardigheden. Er komen wekelijks tientallen mensen genieten van de door jullie uitstekend gemaakte en keurig geserveerde lunches en diners. Jullie zien er tip-top uit en weten hoe je gasten verwent. Hun reacties kun je vinden op Facebook en Instagram.

 

 

 

image