×
  • Roosterwijzigingen
  • Open dagen
  • Aanmelden
  • Downloadcentrum
  • Facebook
  • Instagram
  • LMC
  • Over de School  
    • Doorstromen
    • Inschrijven
    • Groep 7 & 8 Open Dagen
    • Restaurant en winkel
  • Persoonlijk onderwijs  
    • Algemene vakken
  • Ouders
  • Schoolloopbaan
  • Afspraken op school
  • Mededelingen
  • Contact & team
  • menu
Article Image

Oliebollenwedstrijd

lees meer
Article Image

Oliebollenwedstrijd

Een variant met kersen. Of zelfs met kerrie. Voor de jaarlijkse oliebollenwedstrijd gaan de eerstejaars helemaal los met hun creativiteit. 

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Geef je op voor het benefietdiner

lees meer
Article Image

Geef je op voor het benefietdiner

Laat de kinderen van Stichting Zomerkind niet in de kou en doe mee aan het 5 gangen-benefietdiner voor € 75,- p.p.

Wij zijn Lily, Sydney en Karolina, leerlingen van de Horeca Vakschool Rotterdam en wij organiseren namens de school een benefitdiner voor Stichting Zomerkind. Stichting Zomerkind is een kleinschalig kinderdagcentrum voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Wij willen voor Zomerkind geld ophalen omdat we de vrijwilligers en kinderen in het zonnetje willen zetten.

Het benefietdiner is helemaal in het thema “Winter” en wij doen er alles aan om u een gezellig warm wintergevoel te geven. Zo is er sfeervolle muziek, er is een loterij en serveren we een 5-gangen diner. Bekijk hier het menu > Dit alles voor € 75,-p.p.

Restaurant Binnenmaas in Mijnsheerenland is zo gastvrij om met ons het benefietdiner te organiseren op donderdag 18 januari 2024.
Inloop is vanaf 17.15 uur en om 18.00 beginnen we met de eerste gang.
Reserveren kan via email: benefietdinerbinnenmaas@gmail.com

Wij hopen u 18 januari te verwelkomen!
Lieve groetjes van Lily, Sydney en Karolina

Gallery Image
Article Image

The Big Challenge

lees meer
Article Image

The Big Challenge

Ben jij ook zo goed in Engels en zou je naast goede cijfers ook eens een prijs willen winnen? Jaarlijks doen onze leerlingen mee aan The Big Challenge. Een wedstrijd met meerdere scholen in Nederland over de Engelse taal. Onze leerlingen zijn dan enorm gedreven en willen maar één ding: winnen!

Gallery Image
Article Image

(Nacht)Strandwandeling

lees meer
Article Image

(Nacht)Strandwandeling

Doorstappen door mul zand. Het ene jaar midden in de nacht en het andere jaar overdag. Zes uur lang, met alle leerlingen van het derde en vierde jaar. De jaarlijkse strandwandeling tussen Scheveningen en Hoek van Holland is een pittige klassieker.

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Verdriet

lees meer
Article Image

Verdriet

We zijn allemaal vreselijk geraakt door het verlies van Romy en haar moeder. We zijn enorm aangeslagen. We leven intens mee met alle betrokkenen. Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en nabestaanden.

Gallery Image
Article Image

Creatief en kleurrijk

lees meer
Article Image

Creatief en kleurrijk

Op de Horeca Vakschool komt de creativiteit van de leerlingen terug in de gerechten. We vinden het belangrijk dat onze producten niet alleen lekker zijn, maar ook een lust voor het oog zijn!

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Bijdrage aan de maatschappij

lees meer
Article Image

Bijdrage aan de maatschappij

Op de Horeca Vakschool vinden wij het heel belangrijk dat leerlingen leren dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor onze omgeving. We proberen onze leerlingen bewust te maken van hun eigen rol in de maatschappij. Zo hebben we meegedaan met de ‘trash challenge’ en doen we regelmatig mee met acties voor goede doelen. Tevens helpen wij elk jaar met de Rotterdamse Veteranendag en hebben we tijdens de lessen jaarlijks een veteraan in de klas.   

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Warme band met de Burgemeester

lees meer
Article Image

Warme band met de Burgemeester

Jaarlijks brengen wij onze Burgemeester met de feestdagen wat lekkers om de combinatie van de trots voor onze stad en onze zelfgemaakte producten te delen.

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Bakken volgens seizoen thema

lees meer
Article Image

Bakken volgens seizoen thema

Naast al het lekkers dat het hele jaar door gemaakt wordt, hebben we in de bakkerij ook per periode bepaalde producten. Zo werken we vanaf oktober tot december veel met speculaaskruiden en marsepein en maken wij zowel met Kerst als met Pasen goed gevulde feestbroden.

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Brood en techniek

lees meer
Article Image

Brood en techniek

Op de Horeca Vakschool maken we de lekkerste en mooiste broden. De techniek van het broodbakken is per broodsoort verschillend en dat leren de leerlingen door de jaren heen.

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Altijd feest

lees meer
Article Image

Altijd feest

Op de Horeca Vakschool hebben we jaarlijks een schoolfeest. De leerlingenraad zet vaardigheden zoals plannen, organiseren en communiceren in om het schoolfeest tot een groot succes te maken.

Gallery Image
Article Image

Meedoen aan wedstrijden

lees meer
Article Image

Meedoen aan wedstrijden

De leerlingen van de Horeca Vakschool doen jaarlijks mee met meerdere wedstrijden op het gebied van horeca, bakkerij en recreatie. Tijdens de voorbereiding van wedstrijden blijkt nog eens hoe ambitieus en gedreven onze leerlingen zijn.

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Stage lopen een must

lees meer
Article Image

Stage lopen een must

In het derde leerjaar ga je een aantal weken stage lopen. In het vierde leerjaar ga je dat het hele jaar doen, elke vrijdag. Onze leerlingen lopen stage op toplocaties en leren hier enorm veel. Door de jarenlange ervaring met stages, hebben we een enorm netwerk opgebouwd in het bedrijfsleven!

Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Oud-leerlingen komen terug

lees meer
Article Image

Oud-leerlingen komen terug

Zelfs onze oud-leerlingen kunnen geen genoeg krijgen van de school. Regelmatig komen zij nog even langs om een hapje te eten in het restaurant, of om gewoon eens gezellig te kletsen met de docenten. Het is super om de leerlingen tijdens hun vervolgopleiding te volgen!

Gallery Image
Article Image

Ons ‘winkeltje’

lees meer
Article Image

Ons ‘winkeltje’

Wie langs de Horeca Vakschool loopt, kan de kar met al het ambachtelijk bereide lekkers niet missen. Zowel de gasten uit het restaurant als de buurtbewoners kopen regelmatig wat uit onze kar. Afhankelijk van de tijd van het jaar, is er een gevarieerd aanbod van heerlijke producten te koop. Allemaal bereid door onze eigen leerlingen!

Gallery Image
Gallery Image
Article Image

Veteranendag

lees meer
Article Image

Veteranendag

Wat is vrijheid? De tweedejaars staan in aanloop naar Veteranendag stil bij deze vraag. Ze worden geïnspireerd door een oorlogsveteraan die in de klas vertelt over zijn ervaringen in oorlogsgebied.

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Article Image

The wall of fame

lees meer
Article Image

The wall of fame

Elke dag langs je grote voorbeelden lopen. Dat doen onze leerlingen als ze naar het leslokaal lopen. Ze komen dan namelijk langs onze wall of fame. Hierop is een aantal zeer getalenteerde en succesvolle mensen te zien, die ook nog eens bij ons op school gezeten hebben. Eén portret is blanco. Komt jouw foto hier ook ooit te hangen?

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image

  • Onderwerpen
  • Agenda
  • Contact & team
  • Download
  • Over de School
  • Magister
  • Quayn toetsen
    • Noordsingel 72
    • 3032 BG Rotterdam
    • 010 465 50 55
    • nieuwsbrief@hvsr.nl
    • info@hvsr.nl